» julbord på Gimo Herrgård

Jag älskar verkligen att få gå ut och äta. nu är det ingenting som jag gör jätteofta, eftersom jag är student och allt, men dem gånger jag gör det är det underbart :) Och speciellt på julen, med känslan av julmusik och allt.
Därför har jag har redan nu bestämt ett julbord som jag och min fästman ska gå på :)
Vi ska nämnligen åka till Gimo Herrgård, för båda övernattning och julbord. Jag har ju bott i Gimo själv förr och mina föräldrar bor där i närheten nu, så det ska bli jättemysigt att åka dit och se hur det är på julen. Jag har faktiskt aldrig ätit på herrgården där överhuvudtaget så det ska bli fantastiskt!
Den här bilden har dem på deras hemsida http://www.gimoherrgard.se/ och den får mig verkligen att längta tills jag sitter där! om ni har vägarna förbi, tycker jag ni ska fundera på att boka ert eget bord också :)

» konstig juldröm

Härom natten hade jag en väldigt konstig dröm. Jag antar att det är julen som estat sig fast för mycket på min hjärna :P Men mysigt var det ändå!
Jag drömde att jag var på apoteket och skulle handla, av alla ställen att vara på. Det var nutid, alltså augusti, men kvinnan i kassan hade en tomteluva på sig och när jag stod i kassan såg jag också att dem sålda massor och åter massor av julgranskulor. Jag blev så lycklig! Tänk att någon annan än jag tänkte på julen redan!
Ah well. det var en dröm. Men tänk om det hade varit så...;)

» Denna längtan!

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på låten nedan och längtar efter ja, ni förstår. Det hela.
Det är kanske för många långt kvar, men för mig, som inte gillar hösten ett enda dugg, är nästa stopp jul! Det är så mycket med hösten som gör mig trött och sliten, men julen, den är magisk, på alla sätt! Och den gör mig lycklig som ingen annan årstid eller högtid kan göra. :)
Så nu är det bara att vänta. :)

» Såg den första reklamen för julbord för i ...

img_9780 (MMS)

Såg den första reklamen för julbord för i år och känner att nu är det dags. Nu börjar säsongen för mig :) kul att vara tillbaka! Hoppas lite fler än jag dragit igång än, om inte annat gör det snart. Nu är det väl dags eller vad säger ni? :)