» Julfilm

Sådär lite förtidsjulig som jag har gått och blivit, så har jag bestämt mig för att det iallafall går att titta på julfilm. Det behöver inte anses för juligt, tänker jag. Då kommer ju bara frågan vad man ska se på. "ett päron till farsa firar jul" är en av mina absoluta favorit, men just därför tänker jag nog avstå den idag. Sökte runt lite på nätet och hittade en blogg som anser att Die Hard är en julfilm - kan ni hålla med? Jag tror inte jag kan det iallafall.
Så, slänger nog på surviving christmas tror jag, en av det julfilmer jag hitills inte sett. Håller tummarna för att den faller i min smak och skriver väl det sen om inte annat :)

» Julkänslor - nu? Ja visst är det underligt...

Julkänslor - nu? Ja visst är det underligt. Men här ligger jag trots allt i sängen och lyssnar på min juligaste lista på spotify. Jag har ju redan börjat klura på årets tema, men helt säkert är det inte så säger inget än. Trots att jag ser fram emot sommaren som kommer, så finns visst dem där julkänslorna under ytan ändå. Vi får väl se hur mycket jag kommer skriva här på bloggen ändå, hade tänkt vänta men vet inte om det går :) kram!