» julmust!

Häromdagen överaskade min man mig med att köpa hem denna från affären - wasa julmust special!
Jag har aldrig sett eller hört något om den innan så jag blev verkligen glad när han kom hem med den.
Det står på flaskan att den har en smak av banan i sig och det känner man verkligen. Jag tycker det är gott men jag kan tänka mig att vissa kan tycka det smakar lite för speciellt.
Ser jag den igen skulle jag absolut köpa den :) 
Har ni testat denna? 



» marabou pepparkaka


Hittade denna på city gross eftet att ha letat i flera olika butiker. Jag blev lika besviken varje gång men äntligen hittade vi den.
Så spänd jag var på att smaka den!
Pepparkaka kändes som en ultimat julsmak och jag trodde inte det kunde gå fel. Jag blir ofta besviken när företag väljer julsmaker som jag tycker är lite ojuliga, så det här var en hit.
Och jag hade inte fel, jag älskade den!

Vad har ni tyckt om årets smak? 


» cola zero cinnamon - äntligen!

Ända sedan jag såg att den här smaken skulle släppas har jag väntat och letat efter den.
Jag älskar läsk, och jag älskar julnyheter, så jag tänkte att det inte kunde bli bättre.
Så fick jag en bild skickad till mig av min man i lördags som hade köpt 2 flaskor på pressbyrån när han var ute och handlade med barnen.
Det är kärkek :)
Och jag blev inte besviken!
Läsken föll sig helt i min smak, jag tycker man känner en tydlig kanelsmak och julkänslan infinner sig utan problem. Jag kommer absolut köpa den igen!

Vad tycker ni andra som smakat den?

» bloggsäsongen är igång!

Så, nu står hösten för dörren ännu en gång och jag är mer förväntansfull än på länge. 
Mycket har hänt under året som varit och nu väntar en höst som för mig kommer innebära mycket ledig tid hemma och mycket tid till att jula och mysa med familjen. 
Jag har följt och sett hur de andra julbloggarna börjat visa alla nyheter och godsaker och visst blir man taggad att få smaka allt! Framförallt blir jag inspirerad och det hoppad jag ni kommer få se här framöver :) 

Delar ett litet kort på Ella som föddes i Juli och just nu är vaken med mig nätterna igenom. Hon blir alldeled säkert en söt nisse i år!