» ännu en tävling

alltså, jag vet att jag visar många tävlingar nu, men det får ni stå ut med. jag hoppas jag vinner den här, för just disney on ice är något jag och min familj brukar gå på varje år men i år har vi inte haft råd. så jag håller tummarna :D
Gå in på den här bloggen för att se tävlingen : http://dessiochtheosmamma.blogg.se

» Godmorgon

Jag vet faktiskt inte vad det är som gör att jag tycker det här klippet är så underbart, men något är det. imorgon är det första december och nu börjar VERKLIGEN julen på allvar hos dem flesta. Hoppas alla får en bra dag :) Själv har jag fortfarande feber och har feberyrat hela natten, men kanske kan lite julkänsla ta bort det också.

» mitt paket!

Nu har äntligen mitt paket kommit till julswappen! är så glad och peppad inför att få börja öppna paketen nu på torsdag :) Har för tillfället feber, så orkar inte skriva så mycket, men det kommer mer om paketet imorgon. Tack iallafall snälla tomten! :)

» Ännu en tävling

nu blir det många tävlingar på samma gång, men så blir det ibland :D

» tävling hos amandas jul

gå in och kolla! underbart att få vara med i tävling om så fina muggar :)
gå in på http://amandasjul.blogg.se

» mumin <3

Som jag tidigare har skrivit älskar jag mumin, och nu har jag hittat en hemsida som jag kommer surfa runt på hela dagen tror jag. Det är hemsida perfekt för båda julklappr till sig själv och andra, samt pynt till jul. Kolal in den på http://www.muminboden.se/ :)
Julburkar hjärtburkarSlickepotLilla My i vatten taklampa

» En kortfattad summering av helgen

Det har varit en helt otrolig helg i stockholm, och jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat mycket alls. Jag ska nu kortfattat försöka beskriva iallafall lite av mina reflektioner från helgen.
Jag åkte till stockholm med mamma,pappa och min Erik på fredagen. Vi bodde på rica talk hotell i älvsjö och där var julstämningen på topp! Dem startade med sina julbord den här helgen så det spelades julmusik hela tiden och det var små granar på alla borden. Att bo på hotell var något jag längtat efter riktigt länge så  jag är glad att jag fick chansen den här helgen :)
på lördagen gjorde vi stan, och stockholm är förberett för jul alltså! Jag köpte en hel del julklappar, fikade saffransbullar på fik och drack chai latte. Jag tror att alla butiker spelade julmusik och en hel massa stressade familjer med massa presentpåsar sprang omkring runt oss. Vi kollade på NKs julskyltning också, vilket är ett stort måste, och jag tycker faktiskt den var charmig i år. har ni sett den? Jag gillade fönstret med bläckfisken! :D Och de tjocka små tomtenissarna!
på kvällen gick vi på julbord på kaknästornet, och det VAR HELT SAGOLIKT. Det ska jag skriva ett eget inlägg om så fort min pojkvän skickar över bilderna till mig :) Jag kan iallafall helt klart rekomendera er att boka ett bord där om och när ni har tid /pengar :)
På söndagen var det första advent, och då gick vi på adventsgudtjänst i St birgitta Kyrka i Nockelby. Min kusinsdotter sjöng i barnkören, och vi passade på att introducera min pojkvän för lite släkt där när vi ändå hade chansen. Jag älskar adventsgudtjänster, verkligen, det är något speciellt med att få gå och sjunga alla julsångerna med massor av andra som tror samma sak om julen, och som inte bara tänker sig att den handlar om tomten eller om julpaketen. verkligen underbart. Mamma hade tagit med sig en adventsljusstake till hotellet som vi tände på morgonen, och vi tände även en ljusstake hemma hos min bror och hans fru när vi åkte dit på kvällen.
Även måndagen spenderade jag i stockholm, men då hade min pojkvän åkt hem, så det blev att gå på toys r' us halva dagen och kolla på julklappar till mina syskonbarn. Hade hoppats att min paket skulle kommit när jag kom hem, men det hade det inte tyvärr. Hoppas det kommer idag, jag tror nog jag ska ringa till posten också och kolla vad dem säger. Enligt  bussgods borde det vara framme, så jag håller tummarna :)
Mer bilder och beskrivningar av julbordet kommer ikväll!

» Är på toys 'r us och handlar julklappar, o...

img_5568 (MMS)

Är på toys 'r us och handlar julklappar, och hittade den här hyllan med kalendrar. Har ni köpt några leksakskalendrar i år? Nu är dem ruskigt mycket billigare iallafall :)


» Glad första advent! Har varit i Stockholm ...

img_4389 (MMS)

Glad första advent! Har varit i Stockholm nu i helgen, så har haft lite svårt att få till bloggandet. Sitter just nu hemma hos min bror dock, eftersom hans fru Mathilda fyllt år. Här är julstämningen på topp och vi har tänt deras första adventsljus! Gillar deras coola variant, blåa ljus och stenar från grekland :)


» Julstämning i Stockholm!

img_6888 (MMS)

Julstämning i Stockholm!


» årets julvärd

Nu är det äntligen bestämt. årets julvärd blir den välkända kramgoa Kalle Moraeus! jag är nöjd med det valet, faktiskt. Han verkar vara en såndär fin familjär människa som ändå värdesätter fina traditioner och inte bara tar julen för en tid att handla och äta gott. Jag ser fram emot att se honom sitta där och tända ljusen :) Vasd tror ni?

» pressade priser på pressbryån

Igår när jag hade varit i skolan stannade jag till på pressbyrån och köpte mig en liten flaska julmust, och faktiskt en jultidning till. Jag har ju satt stopp för det egentligen eftersom jag inte har råd längre, MEN, med pressbyråns pressade priser fanns det jättefina engelska jultidningar för "bara" 39 kr. kan vara något värt att kolla upp :)

» Tävling hos piece of norway

One Piece Lusekofte Navy Blue
Hemsidan http://www.pieceofnorway.se håller just nu i en tävling där man kan vinna valfri jumpsuit, och den här ovanför skulle jag ju verkligen vilja ha! håller tummarna för att jag har lite tur här :) Gå in ni också :)

» römans tehandel

Många tror att jag enbart drickar kaffe, men så är inte alls fallet. Jag har alltid haft en förkärlek för te, det är något speciellt med att dricka en varm kopp te på kvällen innan man ska sova eller ta fram stora fina tekoppar när man har besök hemma.
dessvärre tycker jag att man ibland kan fastna öpå gamla tesorter, eller för pengarnas skull enbart köpa billiga teåsar på ica för att ha något hemma.
Såhär i jul är det tråkigt tycker jag.
Jag hittade en jättebra hemsida som ni bör besöka: http://www.xn--rmanstehandel-imb.se/
Handlar man därifrån innan jul får man dessutom en gåva :) OCH! för 35 kr extra kan man välja att få sitt te i en svart plåtburk med rött sidenband runt :)
Jag vill ha mitt julte i en svart burk med rött band
Jag har smakat deras julte, och kan absolut tipsa er om det! på deras hemsida har dem beskrivit det såhär:
"Svart te smaksatt med björnbär,kanel,vintersaga, samt ljung,äpple och mandel"

Jag tycker att det var smakrikt, och gav verkligen en känsla för julen, vilket jag ockås hade som högsta förhoppning när jag smakade det. Älskar smaken och doften av kanel, och det var också roligt att dem hade lite olika smaksättningar med, och inte bara dem vanligaste :)
Gå in på deras hemsida och gör en beställning idag! Det finns också andra artiklar än te om ni vill kolla in dem :)


» julklappstips - amnesty butiken

Jag har ju skrivit förr om bra julklappstips, och efterom jag prenumererar på amnestys nyhetsbrev fick jag mail imorrse om att dem har fått in bra julklappar i sin nätbutik.
Jag tycker amnesty gör ett jättebra jobb med att stödja mänskliga rättigheter, att ta hand om människor som hamnat i felaktiga situationer eller människor som riskerar att bli utsatta för dödsstraff.
Genom att köpa hos dem stödjer du deras arbete och det tycker jag du ska kolla in :)
gå in på deras hemsida http://butiken.amnesty.se och kolla :)

» julklappstips och tävling

Jag har en vän vars man är riktigt duktig på att måla, och på hans hemsida kan ni hitta riktigt fina julklappar om ni vill ge något personligt och riktigt fint hantverk. hemsidan kan ni hitta här :) http://www.studiofjb.com

Min vän har även en tävling på hennes blogg som jag är med på, och den kan ni också delta i om ni vill :)


» Julchoklad



nu i helgen så köpte jag och min pojkvän den här chokladen och testade, eftersom jag bara inte kunde låta bli, som ni säkert förstår. Iallafall alla som känner mig och mitt chokladberoende. Den var iallafall riktigt god! jag älskar den! Jag vet inte om jag tycker att den smakar så mycket vinter, men det är alltid roligt med nya smaker och jag tycker ändå att den är värd att testa :)
Så köp den, om ni har möjlighet :)


» mumin adventskalender

Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt. Det enda som möjlightvis kan vara bra med det är att få känna den juliga känslan av alla småljus ute i det svarta mörkret medan världen vaknar till liv. men annars är jag rätt trött, faktiskt.
Jag snubblade förbi den här kalendern på http://www.hiko.se och blev lite kär. 169 kr var väl iofs liote dyrt, men mumin är alltid mumin. eller hur? :)


» godnatt

Hoppas ni haft en bra dag :)

» Body shops adventskalender

Nu är det ett faktum. Jag är innehavare utav body shops adventskalender. Jag vill ha första December NU!

» julklappstips - använd dina bilder!

Jag satt här på morgonen och funderade på vad jag ska fixa i julklapp till de nära och kära jag ännu inte har fixat något till, och tänkte också tipsa om något som jag kom på var både smart och roligt.
Använd era bilder!
på http://www.fujidirekt.se kan du både beställa hem dina digitala bilder som vanliga hederliga kort, men också som canvas, en mugg, en almenacka, en t-shirt, julkort eller till och med klistermärken. Det är ett ypperligt sätt att använda familjära och lite mer personliga minnen till att göra något som kommer bestå under lång tid och med största sannolikhet förgylla julen för dem som får det :)
Jag är själv sugen på canvas, jag tycker det är så fruktansvärt snyggt. Har ni något sånt här i julklappsäcken för i år? :)

» Godmorgon och Tjuvkik

Jag har verkligen varit jättedålig på att blogga i helgen, jag vet. Min pojkvän har varit på besök så mina tankar har liksom varit på allt annat. Men! här kommer iallafall min tjuvkik till årets julswapp! imorgon ska alla 24 paket skickas och jag är så nervös och förväntansfull :D

» zoega jul 2011

"För drygt 20 år sedan inledde ZOÉGAS traditionen att inför varje jul ta fram en unik, nykomponerad kaffeblandning baserad på årets allra bästa kaffebönor. Resan började 1986 med ZOÉGAS Jubileums blandning som 1988 bytte namn till ZOÉGAS Julkaffe.

– Vi ville att årets julkaffe skulle bli något alldeles extra och jakten på kaffebönan som ger blandningen extra karaktär har varit intensiv. I år fann vi vår hjälteböna, Pacaya Peak, i Guatemala. Bönan växer på vulkaniska sluttningar i mullrik jord och ger blandningen en tropisk sötma med inslag av söt citrus. Den får dessutom en tydlig karaktär av nougat och krämig nötighet när den mörkrostas, säger Andreas Lagerstedt, masterblender på
ZOÉGAS

ZOÉGAS jullkaffe 2011 fungerar lika bra till julens sötsaker som efter den kraftiga, kryddiga och salta julmaten . Det dricks med fördel tillsammans med praliner, mandelbiscotti, nötter och torkad frukt. "

» Tävlar


Pixibox Jul

Tävar om denna mysiga julbox på http://victoriajul.blogg.se .Gör det ni också! :)


» sticka julgranskulor

Såg författarna till den här boken på nyhetsmorgon häromdagen och blev verkligen helt förälskad. Inte i dem då, uppenbart, men i vad dem gjorde! Om jag bara hade mer tid skulle jag absolut anstränga mig för att också sticka mina julgranskulor, men just nu är ju allt lite för stressat för det. Dem har iallafall gjort riktigt snygga mönster, och fast jag inte själv har deras bok vill jag verkligen rekomendera den. :)

Omslagsbild: Julkulor
Såhär är boken beskriver på förlagets hemsida:

"Med ett enda grundmönster kan du med hjälp av den här boken lära dig att sticka femtiofem olika julgranskulor att pryda din julgran och ditt hem med. De flesta med traditionella, nordiska mönster som passar extra bra på julen. Dessutom får du naturligtvis instruktioner om material, teknik, stickor, fyllning och extra utsmyckningar som glittergarn och strass. Självklart kan du ta avstamp i grundmönstret och designa dina egna julgranskulor. Sticka en uppsättning till granen, häng dem på dörren eller i fönstren - eller varför inte ge bort några stycken i julklapp? "



» julmust och glögg på lagerhause

Jag har skrivit i tidigare inlägg om lagerhause julsaker, som jag återigen vill ge en liten knuff för. Men när jag var där senast såg jag att dem även säljer glögg och julmust, något jag inte visste om iallafall! Efter att ha köpt systembolagets julmust tidigare i veckan, blev jag ju verkligen sugen på att testa lagerhause också :) Är det någon av er som har smakat dem? :) julmusten kostar 25 kronor och glöggen 49.

GLÖGG "LOVELY"JULMUST "TOMTE"


» Godmorgon

Deth är klippet gör mig verkligen rörd. ibland behöver man tänka på varför vi faktiskt firar jul. :) Ha en bra dag!

» Tävlar

Jag är med och tävlar, var det ni också! gå in på http://vhdbrud.blogg.se för mer information :)

» Julmust från systembolaget

Hade ingen aning om att den här julmusten fanns förrän min kompis skrev ut på facebook att han köpt den, och då kände jag att jag som är så insatt i julen ju ändå måste köpa den också :P
Nygårda Julmust Lagrad på Bourbonfat
Den finns att kölpa på systembolaget, och kostar bara 25 kronor, vilket jag tycker är rätt så billigt med tanke på hur stor den är.  Systembolaget har själva beskrivit den som:
"Söt, nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, choklad, ingefära, kanel, kavring och pomerans"

Har någon av er smakat den? :)

» herrljunga glöggprovarlåda

I går var det ju fars dag, och då passade jag på att ge min pappa ett paket som jag mest av allt skulle velat ha själv. Det väldigt komiska med det hela var samtalat medan han öppnade paketet.
Pappa: Så det är något som är typiskt dig?
Jag: Japp
Pappa: då är det säkert glögg, för du älskar ju glögg. är det något jag behöver?
Jag: det är något som alla behöver!
Pappa: då har det definitivt något med julen att göra, för det tycker du ju att alla människor behöver mer av.
Och mycket riktigt, det här fina glöggpaketet från herrljunga fick han :)
Alldeles perfekt att öppna en flaska varje advent, och smakerna verkar riktigt fina också! jag vet att han ser mest fram emot den med chili och mandarin smak, men jag för min del kan nog tänka mig den där med choklad också...

» helt klart min favorit på julafton :)


» lite mer julprydnader

Änglamys Jul Mys bokstavset Tomte med värmeljus
Har hittat ett ställe att handla från på nätet, som förvisso inte har så många julsaker, men ändå fina och ganska så speciella. Dem är inte jättetraditonella, och det gillar jag :) Den där änglaskålen blev tillexempel min favorit, en sån bara måste jag ha! (och jag förstår att jag får önska mig det ^^)
Gå in på http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=2757&grp=1022071 och kolla själva :)


» Godmorgon!


» Gör snygga julpaket

Den här boken kom hem till mig idag, och jag blev verkligen glad, det kom som en överaskning då jag helt glömt bort det :P
Jag älskar att slå in paket till jul, och jag tycker att halva nöjet med paketet är att just komma på en snygg design för det.
Det är en väldigt pedagogisk bok där författaren går igenom hur man gör paketen steg för steg, och det är sånt som jag gillar. Det blir ju helt klart lättare att hänga med då :) Det fanns många olika modeller, båda klassiska och lite mer nya och moderna, och jag tror att det finns paket för alla smaker. I slutet av boken har hon också gett tips på hur man kan arrangera julkorgar, och det var roligt tycker jag! Det är alltid spännande med nya tips på saker att ha i presentkorgarna :)
Helt klart värd pengarna tycker jag!

» tekalender

ojoj, nu blir det ännu mer adventskalendrar här, men jag hittade en  jätterolig kalender som jag bara måste få tipsa om.
Dock så måste man gilla te om man ska ha den här.... ;)
Den här kalendern finns på http://www.coolstuff.se och kostar 269 kr. Då får man en svart tepåse om dagen, och jag måste säga att hela förpackningen verkar underbart söt :) Kanaske skulle den kunna få mig att faktiskt dricka en kopp te varje morgon, som jag önskar istället för kaffe, men jag vet inte. Det är nog något man får önska sig isf :)
Te

» body shop adventskalender

Jag har läst på flera andra julbloggar att ni redan påpekat detta, men det är aldrig försent att nämna detta igen känner jag :)
för alla som gillar the body shop, finns en adventskalender dem ger ut varje år, fullspäckad med underbara godheter från deras sortiment!
Den finns i tre prisklasser, så fler människor ska kunna ta del utav den, och det tycker jag är smart. :) Jag har faktiskt haft den i två år nu, och tycker den varit underbar!
Det är antingen "luxury" för 800 kr
Deluxe för 1000 kr
eller ultimate för 1200 kr
Man kan ju bara sukta efter dem :)

» noter

Om det är någon av er som spelar instrument, så tycker jag ni ska besöka hemsidan http://notlagret.se/ .
Dem har jättemånga fina böcker nu inför jul, till nästan alla instrument också :) Det kan också vara en perfekt advents gåva, eller varför inte en julklapp till någon du vet spelar? Själv spelar jag piano och gitarr, och gick musik på gymnasiet, så jag tycker sånt här är jätteroligt :)

» Tävling

gå in på http://amandasjul.blogg.se och var med och tävla ni också :)

» åre chokladfabrik

För alla oss som älskar choklad, eller bara behöver ha en bra present att ge bort i jultid, rekomenderar jag verkigen http://www.arechokladfabrik.se/ . Dem har fått in nya julprodukter nu också och jag bara total älskar det!
original original original
start_jul

» chokladkalendrar

Jag har alltid genom mitt liv haft en förkärlek för adventskalendrar, och i synnerhet chokladkalendrar. Det kan bero på spänningen i att varje dag få öppna ett nytt paket/lucka, eller det faktum att choklad är sjukt gott, jag vet inte, men så är det. Såg när jag var på wollys senast att dem nu har börjat sälja sin kalendrar, och mitt ha-begär växte sig startk! dem är ju inte så dyra där, så risken finns att man kanske köper två :P Det finns ju massa andra också, med olika motiv och även olika choklad.

 

Tänk er tillexempel den här kalendern från http://www.julklappar.nu

Den ser ju helt underbar ut!

Brukar ni ha chokladkalendrar hemma ? :)


» god äppelkaka

Hittade ett gott recept på äppelkaka som jag provade hemma igår, och den fick goda betyg av alla! Det är tråkigt att den inte var glutenfri, men man kan ju som alltid använda glutenfritt mjöl om man vågar och vill. Nu vågade jag inte eftersom det var första gången jag bakade kakan, men ska göra det också inom kort :)
Jag tycker den smakar jul, och helt klart är något man kan använda båda nu eller i julhelgen :)
Äppelkaka
Ett recept på en mycket god och saftig äppelkaka.
Timglas Tid: 1 timme
Portioner 1 sockerkaka

Ingredienser:

Sockerkaka:

Fyllning:

vegetariskt Vegetariskt

Utrustning du behöver:

Utrustning som är bra att ha:

Gör så här:

Låt smöret bli rumsvarmt. Smöra och bröa en rund ugnsform med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.

Rör smör och socker, använd gärna elvisp som du kan använda genom hela receptet.

Tillsätt bakpulver och ägg och rör till en jämn smet.

Tillsätt vetemjöl och mjölken. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Rör inte längre än att det är blandat.

Häll smeten i den smorda och bröade formen. Bred försiktigt ut smeten så den är någorlunda jämnt fördelad.

Skala äpplen och skär i mindre bitar. Blanda socker och kanel i en djup tallrik och lägg i äppelbitarna och rör runt tills äppelbitarna sugit upp så mycket som möjligt.

Tryck ner äppelklyftorna i sockerkakan. Om det blir socker och kanel över - strö över kakan.

Grädda i 175°C i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.


» Julkortsswapp

Gillar ni att få och skicka julkort? Då är det här helt klart rätt forum för er! Gå in och anmäl er, det har jag gjort :)

» 6 november

godmorgon :)

» Julmarknad på gräsö

Idag var jag och min familj på julmarknad på gräsö, som ligger precis utanför där mina föräldrar bor. Det är en rätt så liten julmarknad, men som vanligt kan man hitta lite av varje iallafall :)
Min mamma köpte på min inrådan en matta av granris, som vi ska lägga på deras trappa i samband med första advent. (jag älskar att jag fortfarande får föra befäll över julprydnaderna hemma hos mina föräldrar fast jag flyttat därifrån ^^)
Jag tycker det är så underbart mysigt att ha riktigt granris både inne och ute under julen, sådet kommer bli kanon. :)
Jag köpte bara en sak, och det var en liten tomta gjord av lokala företagare från ön. Dem har en hemsida som jag tänkte tipsa om, nämnligen http://www.grasotomtar.se/ . Jag tycker absolut att det är ett bra alternativ till både presenter och egen prydnad hemma :)
Köpte även ännu ett lass av lingongglögg som jag tipsat om tidigare. Har ni inte hunnit smaka det än så måste ni absolut prova :)
Ha det gott!
Kram
J

» Vit ischoklad med polka

idag ska jag och min kusin göra lite julmysigt när jag har henne på besök, och jag tänkte att vi skulle ta och göra en sats med ischoklad och frysa in.
Min absoluta favoritsmak är vit ischoklad med polka smak, har någon annan testat den? Man gör iallafall som följande:
Smält 100 gram kokosfett och 200 gram vit blockchoklad. Antingen gör ni det i ett vattenbad eller i micron, jag brukar föredra micron faktiskt. Se till att ha polkagrisarna krossade, det är svårt att avgöra hur mycket som går åt men köpo en påse på godisavdelningen så ska det nog räcka. Hur stora bitarna ska vara är också helt upp dig en själv, men är dem för små smälter dem bara in i chokladen och lite av den goda smaken försvinner tycker jag.
Häll upp den smälta smeten i ischokladformar och lägg sedan ner polkan efter önskade proportioner. Låt svalna kallt, frys in eller ät upp på en gång.
Mycket gott! Rekomenderas starkt :)

» Har hittat den här Bakformen som jag verkl...

img_8915 (MMS)

Har hittat den här Bakformen som jag verkligen vill ha, men tyvärr är den lite för dyr för mig. Vad tycker ni? :)


» hemlig tomte

Nu har jag fått reda på vem jag ska vara hemlig jultomte till i mindis julswapp! åh så spännande! känns kul att äntligen få börja leta lite personliga presenter, men det här året var det faktiskt lite småsvårt....:)

» Torkad frukt - ett perfekt tips för hemmadagar!

har ni en dag hemma utan något att göra? Eller måste du städa och plugga men känner dig  ledsen för att du inte kan göra något kreativt istället? så brukar jag känna rätt så ofta, men jag har kommit på en underbar grejj som man kan göra på hösten samtidigt som man jobbar med annat. ta fram frukt, jag brukar använda mig utav äpplen och apelsiner, dem funkar bäst. sätt ugnen på 90 grader, skär upp frukten, och lägg dem på en plåt.
Det här tar typ hela dagen, men om du skär frukten så tunnt du kan, så går det fortare. Efter ett par timmar har frukten torkat, och du kan sedan använda den att hänga upp som dekorationer, eller ha i julgrupper mm. Jag tycker det både luktar och ser underbart ut :) Det blir jättesnyggt om man lägger till lite kanel och andra juliga kryddor :)

» MILQ

Såg att det har kommit in julnyheter på http://www.milq.se/ , och som vanligt hittade jag massor att köpa. Både till julpynt, men också till julklappar.
Cult Design - Kub 9 Sticka Jul 2011
Den här ljuslyktan för 89 kr tyckte jag var hur cool som helst. Passar både i det mer lantliga eller moderna hemmet :)
Cult Design - Sticka Adventsljusstake Jul 2011
För 249 kr kan man också få den som en adventsljusstake :)
CULTDESIGN Jul  Ritsch Ratsch Glögg
Sånna här glöggmuggar tyckte jag ocskå om, nu har jag visserligen redan glöggmuggar, men man kan ju fortfarande titta och önska sig :) :P
Det finns en hel del mer, så gå in själva och titta vettja!