» tips på bra julmusik tack!

Ja, som titeln säger är jag på jakt efter bra julmusik att spela sönder nu när mörkret börjar komma.
Och det är inte för att jag inte har det redan, jag har en sjukt lång lista som jag spelar nästan året om och har gjort i flera år, men den behöver fyllas på.

Så ge mig era bästa tips på julmusik ni har just nu! Eller något guldkorn jag bara inte får missa :) jag är ganska dålig på att hitta nyare julmusik om jag ska vara ärlig...


» barnens julkalendrar


Något jag gör varje år vid den här tiden är att jag letar runt som en galning efter billiga leksaker eller barnartiklar för typ 10 kr styck. Just nu var det BR som jag hittade lite saker på.
Jag har ju 2 barn hemma som älskar paket, och tanken är att kunna göra 2 egna paketkalendrar åt.dom till December. Det behöver inte vara bara leksaker, jag kan lova att mina barn blir överlyckliga för en tandborste så länge den är inslagen i ett paket.
Lyckas jag har jag sen varsin kalender åt dom för ca 240 kr styck. Som jag dessutom vet att dom kommer gilla! 
Ibland har jag köpt dyra kalendrar med lego eller hotweels och så har mina barn inte alls uppskattat sakerna. Och det är rätt trist :)

Ni som har barn, vad brukar som få för kalendrar till jul? :)


» säsongspremiär

Förra året låg bloggen lite i ide.
Jag hade svårt att komma igång och ville inte riktigt att sommaren skulle ta slut. Det berodde nog på att jag då jobbade alldeles för mycket och hade en relativt kort semester.
Jag ville suga ut allt ur sommaren liksom.
Men i år är allt annorlunda. 
Jag är så fylld av sommar just nu att jag inte tror jag kan få in något mer! Och det beror inte bara på värmen, även om man kan tro det. 
Jag har återgått till att arbeta som lärare vilket gjorde att jag i år har haft ledigt sedan 15 juni, och fortfarande har 1 och en halv vecka kvar!
Jag har hunnit leka med barnen, bada, äta tonvis med glass, baka och plocka bär och allt annat som jag vill. 
Nu längtar jag faktiskt efter lite rutiner och mysiga hemmakvällar med regn och film och att få planera, längta och sakta plocka fram julen.
Lite har jag redan börjat planera men det blir ett eget inlägg sen... :)
Så välkomna hit! Nu startar vi igång en ny säsong :)