» Mumin julmugg

 
Den här muggen är ju bara för underbar! Det är årets julmugg från mumin, arabia, och bilden är tagen från arabias hemsida. :) 
Jag samlar på muminmuggar, men brukar inte alltid köpa dem när dem är precis nya. Men det kanske man borde med den här, för den var verkligen för söt. Tänk att dricka sitt morgonkaffe på julafton i den här :) 
Om inte annat får man väl önska sig den kanske :)
 
I pressläppet står det följande om muggen:
Årets vintermugg berättar om när Muminpappans faster besöker familjen. Fastern tar tillfället i akt att lära upp familjen vad julen innebär och vilka julförberedelser som krävs. Detta är något som familjen egentligen är helt ointresserade av och har inte heller någon lust att börja julstöka. Ändå följer de fasterns instruktioner och börjar allehanda förberedelser. Pappan drar i väg till skogen för att leta upp en passande julgran. Han funderar: ”Om jag tar en liten gran alldeles i närheten av huset. Undra just om det då kan kallas för julgran?” På annat håll i skogen befinner sig Lilla My. Hon försöker sig på att förhindra en ren att ta sig fram och hoppas därmed kunna stoppa hela julen. När julafton väl kommer, smyger sig hela Muminfamiljen ner i källaren för att trots allt fira jul. Alla förberedselser har fått dem att bli så nyfikna på denna högtid. Men de kan ju inte visa detta för fastern, utan firar i stället i hemlighet!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback