» Julkalendern 2014

När jag ändå är igång och skriver kan jag ju lika gärna fortsätta känner jag. 
(Även om min man tycker det är lite knäppt att jag skriver på julbloggen redan)
 
Såg nämnligen på http://johannasjulblogg.blogspot.com att det redan nu finns information om julkalendern för 2014 och det kan man väl inte missa. 
På Svts blogg skriver dom följande:
 
"Nästa års julkalender i SVT är ett magiskt och spännande äventyr om syskonen Minna och Sam som åker utomlands med sin mamma till Orkidékusten vid Medelhavet för att fira jul. Men den idylliska Orkidékusten är hotad och det enda som kan rädda den är om de kan hitta den legendariska piraten Aquilas försvunna skatt.
Tillsammans med sin kusin Bianca bestämmer sig barnen för att hitta den mytomspunna piratskatten. Men de förstår snart att det även finns andra som letar efter skatten som inte har samma hederliga avsikter.
- Jag ser fram emot att berätta en klassisk skattjaktshistoria med ledtrådar och magiska kartor, spänning och nerv, godhet och ondska. Det blir en blandning av allvar och humor, med karaktärerna och deras relation till varandra i fokus, säger regissören Anna Zackrisson."
 
 
Barnens roller görs av Lea Stojanov, Buster Isitt och Alexandra Breschi (på bilden ovan som är tagen av fotograf Carl-Johan Söder, SVT).
 
mm...vad tycker ni? Jag vet inte riktigt.Jag saknar....julen. Vad kommer den handla om som har med julen att göra liksom? Jag är lite osäker. Men vi får se :) 


Jag håller med! Tycker det är mycket roligare om julkalendern handlar om julen. Det måste ju åtminstone finnas snö! Men men.. Får väl se hur det blir :)

2014-03-24 // 12:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback