» Arthur Christmas

Så fortsätter jakten på julfilmer jag missat, och det känns som att ju mer jag letar ju fler filmer dyker upp som jag ALDRIG hört talas om. Även "nya" filmer, som man borde hört något om. 
Men det måste jag väl säga är ett väldigt roligt problem :)
 
Igår kväll såg vi på en film som heter "Arthur Christmas", eller på svenska "Arthur och julklappsruschen". 
Den är bara från 2011 så därför är jag förvånad själv över att jag missat den. 
 
 
 
"Hur kan jultomten dela ut två miljarder julklappar över hela världen på en enda natt? Med hjälp av en armé med en miljon nissar, ett enormt rymdskepp som dras av tusentals renar och ett enormt, högteknologiskt kontrollcenter under isen på Nordpolen! Så hur kan denna fantastiska organisation nu ha MISSAT ETT BARN?! Ett enda barn i hela världen har missats och när hon vaknar kommer hon inte att kunna finna den julklapp som är hennes, och då kommer hon tro att hon är den enda i hela världen som tomten inte bryr sig om. Julens magi kommer då att försvinna! Men tomtens yngste son Arthur tänker se till att det inte sker. Så tillsammans med sin pensionerade farfar Gammeltomten, den upproriska unga paketinslagningsnissen Bryony Shelfley, en gammal avbeställd släde och några odresserade renar ger sig Arthur ut på det galna uppdraget att dela ut den sista julklappen innan gryningen! "
 
 
 
Jag tyckte det var en väldigt charmig film, och jag älskade Arthur! Jag tror alla vi julbloggare kan känna igen oss i honom. :) Har någon av er sett den filmen? Om inte, så tycker jag ni ska göra det :)


Åh, den här har jag också missat! Måste se den med desamma! :)

2014-09-19 // 23:52:53
» Annie

Den är riktigt mysig, speciellt Arthur!

2014-09-20 // 16:37:09

Åh, tack för tipset! Den har jag helt missat...
Och kolla ini jultröjan han har på sig, hur cool som helst ju! Undrar vart man kan hitta en sån... :)

2014-09-20 // 20:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback