» Vit ischoklad med polka

idag ska jag och min kusin göra lite julmysigt när jag har henne på besök, och jag tänkte att vi skulle ta och göra en sats med ischoklad och frysa in.
Min absoluta favoritsmak är vit ischoklad med polka smak, har någon annan testat den? Man gör iallafall som följande:
Smält 100 gram kokosfett och 200 gram vit blockchoklad. Antingen gör ni det i ett vattenbad eller i micron, jag brukar föredra micron faktiskt. Se till att ha polkagrisarna krossade, det är svårt att avgöra hur mycket som går åt men köpo en påse på godisavdelningen så ska det nog räcka. Hur stora bitarna ska vara är också helt upp dig en själv, men är dem för små smälter dem bara in i chokladen och lite av den goda smaken försvinner tycker jag.
Häll upp den smälta smeten i ischokladformar och lägg sedan ner polkan efter önskade proportioner. Låt svalna kallt, frys in eller ät upp på en gång.
Mycket gott! Rekomenderas starkt :)


Åh, vad gott det lät. Jag måste absolut testa! Jag gillar inte ischoklad i vanliga fall, men det här lät gott! Kan man göra med vanlig vit choklad eller måste det vara block?

2011-11-05 // 10:30:03

Bra tips! :)

2011-11-05 // 16:44:02
» Vida

Åh vad det lät gott! Gillar verkligen polkagris i the, mjölkchoklad och varför inte i denna form. Jag som knappt bakar kanske ska göra det där julgodiset för det kändes väldigt rätt...

Kramar från Liv som spanar in de andra julswapparna

2011-11-05 // 19:59:52

Visst är det smart att börjaj i god tid och frysa in så man slipper stressa med julbak och julgodis

2011-11-06 // 12:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback